FSMVÜ | Dikey Geçiş Sınavın Hazırlık Kursu (DGS)
Dikey Geçiş Sınavın Hazırlık Kursu (DGS)

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Meslek Yüksek Okulu işbirliği ile hazırlanan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) Hazırlık Kursumuz, Üniversitemiz Haliç Yerleşkesinde gerçekleştirilmektedir. Güncel müfredat, soru tipleri ve değişen sınav içeriği ışığında 150 saat matematik ve 30 saat Türkçe olmak üzere toplamda 180 saat sürecektir. Bu yıl ilk olarak üniversitemiz öğrencilerinin yanı sıra dışarıdan da öğrenci kabul eden kursumuz, katılımcıların sınavda başarılı olmaları hedefiyle testler ve deneme sınavlarıyla desteklenen bir eğitim sunmaktadır.

Güncel müfredat, örnek soru tipleri ve değişen konu içerikleriyle 150 saat Matematik ve 30 saat Türkçe olmak üzere toplamda 180 saat sürmektedir.