Anasayfa  |   İletişim  | EN
FSMVÜ | Güzel Sanatlar Kurslarımız Devam Ediyor
Tamamlanan Programlar
Güzel Sanatlar Kurslarımız Devam Ediyor

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Güzel Sanatlar Kurslarımız Kandilli yerleşkemizde devam ediyor.

Günümüzden geçmişe bakıldığında sanatın her dalının yaşamın ve insanın sınırsız hayal gücünden çıkagelen her şeyin konusu olduğu görülmüştür. Eğitimlerimizde kişinin kendisini bulabilmesi ve bu alanda kendini geliştirmesi amaçlanmaktadır.

Eğitimlerimiz katılımcılarımızın çok fazla keyif aldığı ve memnun olduğu Hat Kursu, Minyatür Kursu ve Tiyatro Drama Eğitimiz ile devam etmektedir. Kurslarımız deneyimli eğitmen kadrosu ile verilmekte olup eğitimin tüm detayları katılımcı ile paylaşılmakta ve ekip ile birlikte bire bir çalışmalar yapılmaktadır.