Anasayfa  |   İletişim  | EN
Bize Ulaşın
Mesajınız
Bize Ulaşın
FSMVÜ | Kişisel Verilen Korunması Kanunu (KVKK) Semineri
Mesleki Gelişim Eğitimleri
Kişisel Verilen Korunması Kanunu (KVKK) Semineri

Eğitimin Amacı

Kuruluşlarda Kişisel Verilerin Korunması Kanununa uygun süreçlerin kurulması, uygulanması, sürdürülmesi, denetlenmesi ve raporlanması amacı ile bilgi, beceri ve yetkinlik kazanmak.


Eğitim İçeriği

  • 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve GDPR
  • KVKK Yönetmelikleri
  • Kişisel veri nedir? Özel Nitelikli Kişisel Veri nedir?
  • Veri İşleme Süreçleri
  • Kişisel Verilerin İşlenmesindeki Temel İlkeler
  • Veri Sorumlusu/Veri İşleyen kimdir?
  • Kurumlardaki Yönetişim Yapısı Nasıl Olmalıdır?
  • İrtibat Kişisi Kimdir?
  • Başvuru Süreçlerinin Yönetimi/İlgili Kişinin Hakları
  • Veri İşlemeye İlişkin İdari ve Teknik Tedbirler Nelerdir?
  • Veri Sorumlusunun Hukuki Yükümlülükleri
  • Aydınlatma Yükümlülüğü
  • Açık Rıza ve İstisna Halleri
  • Kişisel Veri İşleme Envanteri Nasıl Hazırlanır ?
  • Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası
  • Saklama Süreleri
  • Silme, Yok Etme ve Anonimleştirme nedir?
  • Denetim ve Risk Analizi
  • VERBİS Nedir?
  • Cezalar

Kimler Katılabilir?

Hukuk Müşavirleri ve Avukatlar, 

Kamu ve Özel Sektör fark etmeksizin,

İnsan Kaynakları yöneticileri ve İK çalışanları,

Bilgi İşlem Merkezi yöneticileri ve Bilgi İşlem çalışanları,

Hakla İlişkiler bölüm yöneticileri ve çalışanları,

Satış, İş Geliştirme ve Pazarlama bölüm yöneticileri ve personeli,

Kişisel Veri Sorumluları,

Kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlenmek isteyen tüm bireyler.


Eğitim Sonunda Verilecek Belge

Katılım belgesi verilecektir. 


Eğitim Süresi

1 Gün


Eğitim Günleri

26 Şubat Çarşamba


Eğitim Saati

18:30 - 21:30


Eğitim Yeri

Haliç Yerleşkesi


Eğitim Ücreti

150 TL


Kayıt ve Kredi Kartı ile Ödeme için TIKLAYINIZ

Kayıt ve Havale olarak ödeme için TIKLAYINIZ


 

 

 



  • http://fsmsem.fatihsultan.edu.tr/resimler/upload/web-22020-02-10-10-57-05am.jpg

Kurumsal
E-Posta
İnsan
Kaynakları
SKS
FSM
Otomasyon
International Relations
FSM SEM
ALUTEAM
KURAM
FSM
TÜMER
Kariyer
Merkezi