Bize Ulaşın
Mesajınız
Bize Ulaşın
FSMVÜ | Kişisel Verilen Korunması Kanunu (KVKK) Semineri
Online Eğitimler
Kişisel Verilen Korunması Kanunu (KVKK) Semineri

Eğitimin Amacı

Kuruluşlarda Kişisel Verilerin Korunması Kanununa uygun süreçlerin kurulması, uygulanması, sürdürülmesi, denetlenmesi ve raporlanması amacı ile bilgi, beceri ve yetkinlik kazanmak.


Eğitim İçeriği

  • 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve GDPR
  • KVKK Yönetmelikleri
  • Kişisel veri nedir? Özel Nitelikli Kişisel Veri nedir?
  • Veri İşleme Süreçleri
  • Kişisel Verilerin İşlenmesindeki Temel İlkeler
  • Veri Sorumlusu/Veri İşleyen kimdir?
  • Kurumlardaki Yönetişim Yapısı Nasıl Olmalıdır?
  • İrtibat Kişisi Kimdir?
  • Başvuru Süreçlerinin Yönetimi/İlgili Kişinin Hakları
  • Veri İşlemeye İlişkin İdari ve Teknik Tedbirler Nelerdir?
  • Veri Sorumlusunun Hukuki Yükümlülükleri
  • Aydınlatma Yükümlülüğü
  • Açık Rıza ve İstisna Halleri
  • Kişisel Veri İşleme Envanteri Nasıl Hazırlanır ?
  • Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası
  • Saklama Süreleri
  • Silme, Yok Etme ve Anonimleştirme nedir?
  • Denetim ve Risk Analizi
  • VERBİS Nedir?
  • Cezalar

Kimler Katılabilir?

Hukuk Müşavirleri ve Avukatlar, 

Kamu ve Özel Sektör fark etmeksizin,

İnsan Kaynakları yöneticileri ve İK çalışanları,

Bilgi İşlem Merkezi yöneticileri ve Bilgi İşlem çalışanları,

Hakla İlişkiler bölüm yöneticileri ve çalışanları,

Satış, İş Geliştirme ve Pazarlama bölüm yöneticileri ve personeli,

Kişisel Veri Sorumluları,

Kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlenmek isteyen tüm bireyler.


Eğitim Sonunda Verilecek Belge

Katılım belgesi verilecektir. 


Eğitim Süresi

1 Gün


Eğitim Günleri

16 Nisan Perşembe


Eğitim Saati

13:00 - 16:00


Eğitim Yeri

ZOOM Uygulaması

Kontenjan

50 Kişi


Eğitim Ücreti

100 TL


Kayıt ve Online ödeme için  TIKLAYINIZ

Kayıt ve Havale olarak ödeme için TIKLAYINIZ


 

Whatsapp İletişim Hattı:

0554 345 80 31

Zoom.us sitesinden uygulamanın indirilmesi
Zoom hesabının oluşturulması
Kullanıcı bilgilerinin isim ve soyisimden oluşması
Whatsapp Hattı üzerinden size verilecek ID ile Join kısmından eğitime dahil olabilirsiniz.

 



  • http://fsmsem.fatihsultan.edu.tr/resimler/upload/web2020-04-03-01-18-42pm.jpg

Kurumsal
E-Posta
İnsan
Kaynakları
SKS
FSM
Otomasyon
International Relations
FSM SEM
ALUTEAM
KURAM
FSM
TÜMER
Kariyer
Merkezi